Flagbag

Een initiatief van De Springplank vzw uit Hasselt
Terug naar het aanbod

Upcycling van afgedankte zeilen en vlaggen tot unieke tassen

Flagbag herwerkt afgedankte vlaggen en zeilen van bedrijven tot unieke items met een verhaal: fietstassen, totebags, winkeltassen, handtassen, schoudertassen, laptophoezen, toiletzakken, wasmanden, … Elke flagbag is een 100% lokaal product van A tot Z ontworpen én gemaakt in ons atelier in Hasselt. Tegelijk is Flagbag een sociaal tewerkstellingsproject want mensen die niet op de gewone arbeidsmarkt terecht kunnen, krijgen zo een kans op een volwaardige job. Duurzaamheid, sociaal ondernemen én uniek design gaan hier dus perfect hand in hand.

Bij Flagbag maken we graag samen met bedrijven de cirkel rond. Van hun afgedankte bedrijfsvlaggen of zeilen maken we met veel passie de mooiste én duurzame relatiegeschenken of een unieke verrassing voor hun werknemers. Op zoek naar een duurzaam cadeautje voor jouw werknemers of klanten? Contacteer Flagbag!

Onze Flagbags zijn ook te koop bij Hendrikshuis in Hasselt. Voor een kleurrijke fietstas kan je ook terecht bij onze fietspunten in Genk, Hasselt en Sint-Truiden.

Onze hoofdzetel

logo
De Springplank vzw
Stadsheide 6, 3500 Hasselt
7 initiatieven om te werken aan een betere en duurzame samenleving
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen