Kwaliteit en flexibiliteit tegen een eerlijke prijs

Het verhaal van H. Essers over Entiris
Terug naar het overzicht

“Maatwerkbedrijf Entiris levert prima werk tegen een eerlijke prijs. Maar het sociale aspect is voor ons ook belangrijk.”, zegt Ronny Heremans. “Bij Essers vinden we dat iedereen een kans moet krijgen om een job uit te oefenen. En de activiteiten van ons bedrijf en een maatwerkbedrijf zoals Entiris vullen elkaar perfect aan.”

Al 15 jaar vertrouwen in maatwerkbedrijf Entiris

H. Essers is een internationale speler op vlak van logistiek en transport. Het bedrijf werkt al lang samen met maatwerkbedrijven. Hoe dat begon? “Met kleinere opdrachten.”, verduidelijkt Ronny. “Maar onze klanten, onder meer producenten van batterijen en chocolade, vroegen al snel om meer specifieke klussen zoals bestickering of het toevoegen van iets extra’s aan hun verpakking. Zo kwamen we 15 jaar geleden terecht bij Entiris uit Aarschot.”

Extra controle, grote flexibiliteit

“Wij streven naar kwaliteit, maar ook Entiris legt de lat hoog.”, zo gaat Ronny verder. “Als de verpakkingsdatum goed moet worden gecheckt, dan kijken hun werknemers dat heel goed na. En dan volgt er nog een extra controle van hun lijnverantwoordelijke. Zo zijn we zeker dat het goed zit met de kwaliteit.” En dan is er nog hun flexibiliteit”, besluit Ronny. “Door onze jarenlange samenwerking zijn we perfect op elkaar ingespeeld. We weten dat Entiris snel kan schakelen als dat nodig is. Onze bedrijven hebben zoveel overeenkomsten dat we samen gewoon sterker staan.”

Ook samenwerken met Entiris? Of kom meer te weten over transportbedrijf H. Essers.

Bij Entiris hebben ze oog voor detail. Bij repetitief werk, zoals het vullen van doosjes, kunnen de werknemers zich intens en lang concentreren. Een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.
Ronny Heremans, Operations Manager H. Essers, Kampenhout
quote marks