Prikbord

Ben je naar iets op zoek? Plaats hier jouw zoekertje. Blijf als organisatie op de hoogte van zoekertjes door je in te schrijven op de nieuwsbrief in jouw profiel.
Zoekertje plaatsen
Gezocht: ontlabelen van plastieken bokalen + wassen in FAVV-gecertifierde vaatwasmachine
20/05/2022 | ngopi - impact through coffee | D. Deweerdt
In onze koffiebranderij hebben we een groot aantal plastieken bokalen van rPET die we graag terug in omloop zouden brengen. Om dit te doen moeten ze eerst ontlabeled worden en gewassen worden in een wasmachine die FAVV-proof is (75°C).  Indien u ons hiermee kunt helpen, horen we het graag.  Vriendelijke groeten,  David  :) 
Circulair/hergebruik/energie
Voeding en geschenken
Transport en koelbewaring van noten gezocht
20/04/2022 | People Made | G. De Wulf
Binnen het notenkrakken project van Cera zijn we op zoek naar een organisatie die de noten (gekraakt en ongekraakt) binnen Vlaams-Brabant kan ophalen en afzetten bij de verschillende arbeidzorgateliers die betrokken zijn bij het noten kraken. Is dat iets voor jullie of heb je vragen, laat het ons weten. We kijken uit naar de samenwerking.
Voeding en geschenken
Verwerking brood tot meel
12/03/2022 | Colruyt Group | L. de Jong
Voor een project voor de verwerking van de niet-verkochte broden in onze Colruyt winkels, zijn wij op zoek naar een partner die het volgende zouden kunnen aanbieden: We wensen ons brood te leveren zodat deze in een industriële oven gebakken kan worden en vervolgens vermalen kan worden tot meel. Deze meel dient nadien in zakken van +- 15kg verpak...
Circulair/hergebruik/energie
Voeding en geschenken
Ambachtelijk werk / maakindustrie
Stikatelier vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemerschap voor zorggerelateerde dienstverlening Attractive2Wear
13/02/2022 | Attractive2Wear | J. De Clercq
Voor de zorggerelateerde dienstverlening Attractive2Wear zijn we bij het realiseren van zorgspecifieke kledij-aanpassingen op zoek naar: een stikatelier met tewerkstelling van personen met een afstand tot het reguliere werkveld, dat opgezet is vanuit maatschappelijk verantwoord en lokaal ondernemerschap en dit specifiek in Vlaams Brabant en dan ...
Ambachtelijk werk / maakindustrie