Prikbord

Ben je naar iets op zoek? Plaats hier jouw zoekertje. Blijf als organisatie op de hoogte van zoekertjes door je in te schrijven op de nieuwsbrief in jouw profiel.
Zoekertje plaatsen
Gezocht - Werkplaatsen die kunnen instaan voor het maken van mobiele kiosken voor GBO BraViO
08/09/2022 | Welzijnskoepel West-Brabant | P. Drieghe
Wij zijn op zoek naar werkplaatsen die kunnen instaan voor het maken van mobiele kiosken/displays voor een reizende fotocampagne binnen de regio eerstelijnszone BraViO (Vilvoorde, Zemst, Machelen, Steenokkerzeel en Kampenhout). Bij vragen kan je mij steeds contacteren. Bedankt!
Ambachtelijk werk / maakindustrie
Gezocht: ontlabelen van plastieken bokalen + wassen in FAVV-gecertifierde vaatwasmachine
20/05/2022 | ngopi - impact through coffee | D. Deweerdt
In onze koffiebranderij hebben we een groot aantal plastieken bokalen van rPET die we graag terug in omloop zouden brengen. Om dit te doen moeten ze eerst ontlabeled worden en gewassen worden in een wasmachine die FAVV-proof is (75°C).  Indien u ons hiermee kunt helpen, horen we het graag.  Vriendelijke groeten,  David  :) 
Circulair/hergebruik/energie
Voeding en geschenken
Transport en koelbewaring van noten gezocht
20/04/2022 | People Made | G. De Wulf
Binnen het notenkrakken project van Cera zijn we op zoek naar een organisatie die de noten (gekraakt en ongekraakt) binnen Vlaams-Brabant kan ophalen en afzetten bij de verschillende arbeidzorgateliers die betrokken zijn bij het noten kraken. Is dat iets voor jullie of heb je vragen, laat het ons weten. We kijken uit naar de samenwerking.
Voeding en geschenken