Buseloc vormt mee het DNA van ons bedrijf

Het verhaal van Polypreen over Buseloc
Terug naar het overzicht

Polypreen maakt al meer dan 50 jaar lang kwaliteitsvolle matrassen, toppers en boxsprings voor de beddingindustrie. Een belangrijk asset van ons bedrijf zijn onze 140 medewerkers die zich elke dag met volle overtuiging volledig inzetten voor onze klanten. Heel wat van die medewerkers zijn al jaren bij ons aan de slag. Hun anciënniteit, ervaring en knowhow staan garant voor de hoogstaande kwaliteit van onze producten. 

Duurzame partnerschappen

Onze medewerkers vormen het DNA van Polypreen. Deze lijn trekken we ook door naar de bedrijven waarmee we samenwerken.  Sinds 2010 werken we reeds samen met sociaal economiebedrijf Buseloc in Peer. Zij staan in voor het stikken van onze matrashoezen met eigen in-house professionele stikmachines. Buseloc is niet gewoon onze leverancier, het is onze partner. Er is een korte, persoonlijke communicatielijn voor het bespreken van innovaties en verbeteringen in bestaande productlijnen. Gaat er eens een keer iets niet geheel volgens plan, dan wordt dit samen opgelost. 

Lokaal en flexibel

De bereikbaarheid (slechts een half uurtje van onze site) is ook een groot pluspunt. Dagelijks rijdt onze shuttle meerdere malen af en aan om materialen te leveren en op te halen. Dit draagt bij aan de flexibiliteit die Polypreen kenmerkt. Dagelijks worden er immers een 1000-tal matrassen gefabriceerd, allemaal op order van de klant. Met een zeer korte doorlooptijd van 5 tot 8 dagen vinden we in Buseloc een partner die hierin tegemoet komt. 

Professionele organisatie en open communicatie zijn de grootste troeven van Buseloc
Jan Gythiel, Purchase & Development Manager Bedding
quote marks