Buseloc

maatwerkbedrijf
Terug naar het aanbod

Buseloc vzw is gelegen in Peer en is als maatwerkbedrijf gespecialiseerd in confectie. Buseloc is als industriële toeleverancier vooral actief in de confectie van o.a. matrashoezen, boxspring-bekledingen, incontinentiehoezen, kussenhoezen, ...Door technische innovatie (computergestuurde snijmachines, stepmachines, borduurmachine,...) en de expertise van onze medewerkers leveren wij maatwerk en een kwalitatief product. Maatwerk en meerwaarde leveren, dat is wat onze werknemers en opdrachtgevers terecht van ons verwachten, elke dag opnieuw. 

Daarnaast hebben we ook een verpakkings- en assemblageafdeling: kleine of grote opdrachten, eenmalig of structureel werk, Buseloc levert een oplossing op uw maat en draagt  zo bij tot uw succes. Voor het verpakken van onderdelen of kleine producten beschikken wij over een blisterverpakking-machine. Maar ook verpakking in doosjes of zakjes is mogelijk. 

Is manuele montage of assemblage van uw producten of onderdelen van producten te duur om door uw werknemers te laten uitvoeren? Buseloc is de geschikte partner om u hierin bij te staan. Flexibiliteit, werken op maat en een goede service zijn ook hier onze troeven! Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Interesse voor overheidsopdrachten
Contactinfo

Ambachtslaan 1020, 3990 Peer

Getuigenissen

Oct 30, 2023
Buseloc vormt mee het DNA van ons bedrijf
Mar 17, 2023
Reshoring, grensverleggend vakwerk en maatwerk
Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen