Reshoring, grensverleggend vakwerk en maatwerk

Het verhaal van Deron over Buseloc
Terug naar het overzicht

Bij Deron maken we hoogwaardige matrassen voor de zorgsector. We werken vooral in en voor zorgpartners in Nederland en ook voor een stukje in België. We hechten heel veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid en zetten ook in op digitalisering waar dit mogelijk is. Dit doen we niet alleen maar met een aantal partners. Zo worden al bijna 20 jaren matrashoezen uit ons assortiment bij maatwerkbedrijf Buseloc in Peer gestikt.

 

Flexibiliteit en Corona

Tot voor kort werkten we ook samen met landen buiten Europa voor het stikken van onze matrashoezen omdat er toch een prijsvoordeel aan vast hing. Het flexibel inspelen op vragen van de klant was hierbij eerder een uitdaging. Vroeg de klant speciale maten of kleinere aantallen van een bepaald product, dan was dit niet mogelijk binnen deze samenwerking. Dit aspect werd uitvergroot doen Corona uitbrak.

 

Intensiever en lokaler samenwerken voor maximale leverbetrouwbaarheid

Speciale vragen en kleinere hoeveelheden zijn wel mogelijk in onze samenwerking met maatwerkbedrijf Buseloc. Door deze samenwerking te intensifiëren en onze buitenlandse orders naar hen over te hevelen, garanderen we de kwaliteit en flexibiliteit naar onze klant waar het prijsvoordeel van buitenlandse leveranciers niet tegen op weegt. Het feit dat we ook nog eens sociale tewerkstelling steunen, past perfect in de waarden en normen van ons bedrijf.

Door de flexibiliteit en de hele prettige samenwerking kunnen wij onze kwaliteit en leverbetrouwbaarheid voor de zorgmarkt waarborgen.
Wilfried Grimberg, CEO Deron
quote marks