Toen ik een keer langs Bewel in Diepenbeek reed, besloot ik binnen te wandelen

Het verhaal van Mumplanner over Bewel
Terug naar het overzicht

In 2017 zag Mumplanner het levenslicht. Wat begon als een ‘old-school’ agenda die ik ontwierp om mezelf meer structuur te geven, is Mumplanner sinds 2018 nu een gekend item voor talloze moeders die een houvast kunnen gebruiken in onze hectische wereld: een stijlvol accessoire, personaliseerbaar op tal van vlakken. 

Gewoon binnengewandeld

Initieel maakten mijn man en ik de agenda’s thuis, maar op een bepaald moment konden we de vraag niet meer bijhouden. Toen ik een keer langs Bewel in Diepenbeek reed, besloot ik er mijn situatie uit te leggen. Dit was het begin van onze samenwerking. Bewel zorgde voor de kartonnen kaftjes voor de agenda’s en het inbinden ervan. Stelselmatig bouwden we onze samenwerking verder uit. Vandaag vertrouw ik alle productietaken toe aan Bewel. Van de boekbinderij en stikkerij tot de pick & pack-afdeling: op elk van die afdelingen vind je Mumplanner terug. 

Oog voor detail

Niet alles liep dadelijk van een leien dakje. Het vraagt even om je productieproces aan te passen aan de maatwerkers. Maar eens de vakhanden het proces onder de knie hebben, zijn ze hierin ontzettend snel en sterk en verloopt alles nog als een geoliede machine. Sterker nog, de maatwerkers controleren de Mumplanners zelfs nog strenger dan ikzelf. Ze hebben echt oog voor detail en zijn heel gedreven om mooie, kwalitatieve producten af te leveren. 

Alle taken die we aan Bewel toevertrouwen, doen ze elke dag opnieuw met volle overtuiging. De vakhanden van Bewel leveren een enorm belangrijke bijdrage in het succes van Mumplanner en behoren steevast tot de waarden van ons merk.

We boekten op technisch en kwalitatief vlak een grote vooruitgang, en dat is mede de verdienste van Bewel.
Marijke Beirens, founder van Mumplanner
quote marks