Maatwerkbedrijf De Dagmoed en politiezone Geraardsbergen: een uniek partnerschap

Het verhaal van Politiezone Geraardsbergen over De Dagmoed
Terug naar het overzicht

In 2012 was politiezone Geraardsbergen op zoek naar extra ondersteuning en poetshulp voor hun vernieuwde commissariaat. Via collega’s van de Politie Zone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem, die lovend waren over de samenwerking met het maatwerkbedrijf in Zottegem, kwam de Politie Zone Geraardsbergen bij het maatwerkbedrijf De Dagmoed terecht. Ondertussen kan reeds teruggeblikt worden op 10 jaar samenwerken en is ook de dienstverlening voor de komende jaren verzekerd.

Politiezone Geraardsbergen aan het woord: 

Werken met mensen met een arbeidshandicap is niet alleen een meerwaarde voor de betrokken personen zelf, maar zeker ook voor de werknemers binnen onze organisatie! De eigenwaarde van de persoon groeit, onze eigen collega’s groeien op vlak van samenwerking en ons korps krijgt er heel gemotiveerde krachten bij. Ook de continuïteit van de dienstverlening was een belangrijke bijkomende factor om voor de Dagmoed te kiezen.

Na al die jaren, beschouwen we de werknemers van De Dagmoed écht als een volwaardig deel van het politiekorps in de zone Geraardsbergen.
Sandra, politiezone Geraardsbergen
quote marks