Flexibele en creatieve partners die echt met ons meedenken

Het verhaal van Thebasecamp over De Winning maatwerk & Blankedale
Terug naar het overzicht

Met onze Leuvense Start-up 'Thebasecamp' zijn we op weg om uitgebalanceerde maaltijdcups op de markt te brengen die samengesteld zijn uit eigen-gedroogde ingrediënten, afkomstig van lokale en sociale projectpartners.

Je kan onze SlowGrainCups het best omschrijven als de gezonde, lekkere en duurzame variant van de gekende instant-food-cups, die door enkele multinationals op de markt worden gebracht, en waaraan je enkel warm water moet toevoegen.

Voor een start-up als ons is het van levensbelang om te verbinden met oprechte en flexibele projectpartners die geloven in ons en in onze poducten, en bereid zijn om stapsgewijs mee te evolueren in het creatieproces. Op de weg van 'idee' naar 'fysieke werkelijkheid' kunnen we met Thebasecamp voluit rekenen op De Winning in Lummen, en Blankedale in Tienen als 'compagnions-de-route'.

Compagnon De Winning

Met De Winning stippelen we momenteel het productieproces van onze maaltijdcups uit. We verwerken en drogen in hun keukeninfrastuctuur de ingrediënten uit hun landbouw projecten. De verantwoordelijken in de Winning geloven dat onze maaltijd-cups inspelen op de nood aan gezonde en snelle lunches. Ze zien in een samenwerking een win/win situatie omdat ons project op termijn wellicht een extra afzet van hun landbouwproducten meebrengt, en bijkomende taken voor hun mensen oplevert. Dankzij de flexibiliteit en creativiteit van de mensen van de Winning zijn we met Thebasecamp op dit moment klaar om in productie te gaan.

Compagnon Blankedale

Voor het verpakken en etiketteren van de maaltijdcups hebben we aan Blankedale uit Tienen een sterke projectpartner. Met hen deden we al ettelijke proef-producties om de logistiek op punt te stellen. Blankedale biedt ons de juiste mensen en infrastructuur om stap voor stap te kunnen groeien met ons project. Voor ons is het een enorm voordeel dat zij met hun mensen en middelen kunnen schakelen van een artisanale, kleinschalige productie, naar een meer geautomatiseerde productie van grotere batches in de toekomst. De verantwoordelijken in Blankedale geloven in ons en onze producten en zetten graag hun schouders mee onder ons project omdat dit op termijn wellicht een extra activiteit voor hun mensen oplevert. Ook hier is de samenwerking een win/win situatie.

In ons ontwikkelingsproces ondervonden we dat we bij reguliere bedrijven vaak botsten op beperkingen met betrekking op het 'minimum volume'. Daarentegen vonden we in de Winning en Blankedale flexibele en creatieve project partners die ons idee in werkelijk hielpen ontwikkelen. Als start-up kunnen we collega ondernemers enkel van harte aanbevelen om de verbinding met sociale-economiebedrijven ten volle aan te gaan.

Blankedale en De Winning zijn voor ons echte 'compagnons de route'.
Koen Rens, bedrijfsleider Thebasecamp
quote marks