De Winning maatwerk

De Winning maatwerk - vestiging Genk
Terug naar het aanbod

De Winning is een sociale, inclusieve onderneming. We streven naar een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Iedereen die niet zomaar op de reguliere arbeidsmarkt terechtkan, krijgt bij ons een kans. We begeleiden en coachen hen zodat ze hun talenten en arbeidskansen ten volle kunnen ontwikkelen. Een persoonlijke aanpak op maat, voor zowel onze medewerkers als onze klanten, staan centraal in onze werking. Sociaal, lokaal en duurzaam ondernemen zit in ons DNA

Je kan bij ons terecht voor:

Natuur- en groenbeheer: onder de stevige vleugels van onze monitoren en trajectbegeleiders worden ze echte doeners. Of liever: groendoeners! Want onze activiteiten spitsen zich voornamelijk toe op natuur- en groenbeheer. We creëren en beheren de mooiste landschappen, bossen en ander openbaar groen met zorg voor de biodiversiteit. We onderhouden parken, leggen fiets- en ruiterpaden aan, zaaien bloemenweiden, vellen ongewenste exoten, maar geven ook advies en maken ontwerpen. Dat doen we in opdracht van gemeenten en provincies, bosgroepen en natuurverenigingen, bedrijven en particulieren. Professioneel, ecologisch en duurzaam. Onze uitvalsbasissen vind je in Lummen, Hechtel-Eksel en Genk.

In onze hartverwarmende bakkerij en koffiehuis ComPani in hartje Houthalen-Helchteren kneden onze mensen het deeg, bakken taarten, belegen je lunchbroodje en serveren je een heerlijk verwenontbijtje. Wij geloven in korte keten, in lokale en kleinschalige productie, in authentieke producten en in weten wat je eet. We participeren ook in de coöperatieve vennootschap Bistro de borre. Een unieke samenwerking tussen drie partners: de gemeente Bierbeek, Zorggroep Sint-Kamillus en de sociaal-inclusieve onderneming De Winning.

Wil je graag meer info, contacteer ons via 013 53 11 59 en wij helpen je graag verder.

Interesse voor overheidsopdrachten
Contactinformatie

Troisdorflaan 19, 3600 Genk

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen