De Winning maatwerk

De Winning maatwerk vzw - vestiging Genk
Terug naar het aanbod

De Winning is een sociale, inclusieve onderneming. We streven naar een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Iedereen die niet zomaar op de reguliere arbeidsmarkt terechtkan, krijgt bij ons een kans. We begeleiden en coachen hen zodat ze hun talenten en arbeidskansen ten volle kunnen ontwikkelen. Een persoonlijke aanpak op maat, voor zowel onze medewerkers als onze klanten, staan centraal in onze werking. Sociaal, lokaal en duurzaam ondernemen zit in ons DNA. 

Je kan bij ons terecht voor:

  • Natuur- en groenbeheer: onze Groendoeners leveren maatwerk met een hart voor natuur. Ze doen aan bos- en natuurbeheer, en groen- en domeinonderhoud. De uitvalsbasissen van onze Groendoeners vind je in Lummen, Hechtel-Eksel, Genk en Kortenaken. We werken o.a. in opdracht van steden en gemeenten, regionale landschappen, Agentschap Natuur en Bos, OCMW's, bedrijven,  ...
  • Biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie, en duurzame horeca: op ons biologisch land- en tuinbouwbedrijf in Lummen melken onze KarWij smaakmakers de koeien en telen ze de wel 60 soorten groenten en fruit. De opbrengst verwerken we zelf in onze keuken en bakkerij tot lekkere groententaarten, soep, ijs, confituur, pizza's, stoofvlees, en veel meer. Onze merknaam 'KarWij' garandeert duurzame, eerlijke, integere en gezonde voeding. We houden het aantal schakels tussen ons en onze klanten zo laag mogelijk. Een korte, rechte lijn van onze boerderij naar de bakkerij of de keuken, en zo naar onze eigen hoevewinkel en onze bistro's.
  • Met onze catering leveren we verse soep of gezonde broodjes en frissa salades aan scholen, bedrijven of gemeenten, en we cateren recepties en vergaderingen.
  • Ben je op zoek naar een leuke vergaderlocatie in het groen? Ook dan kan je terecht bij De Winning.

Wil je graag meer info, contacteer ons via 013 53 11 59 en wij helpen je graag verder.

Interesse voor overheidsopdrachten
Contactinformatie

Troisdorflaan 19, 3600 Genk

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen