De Winning maatwerk

Kracht van sociaal ondernemerschap
Terug naar het aanbod

De Winning is een sociale, inclusieve onderneming. We streven naar een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Iedereen die niet zomaar op de reguliere arbeidsmarkt terechtkan, krijgt bij ons een kans. We begeleiden en coachen hen zodat ze hun talenten en arbeidskansen ten volle kunnen ontwikkelen. Een persoonlijke aanpak op maat, voor zowel onze medewerkers als onze klanten, staan centraal in onze werking. Sociaal, lokaal en duurzaam ondernemen zit in ons DNA. 

Je kan bij ons terecht voor:

  • Natuur- en groenbeheer: onderhoud parken, fiets- en ruiterpaden aanleggen, bloemenweiden zaaien, ongewenste exoten vellen, advies en ontwerp. De uitvalsbasissen voor de afdeling Natuur & Groen vind je in Lummen, Hechtel-Eksel, Genk en Kortenaken. We werken o.a. in opdracht van steden en gemeenten, regionale landschappen, Agentschap Natuur en Bos, OCMW's ...
  • Biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie, en duurzame horeca: op ons biologisch land- en tuinbouwbedrijf in Lummen melken onze medewerkers de koeien en telen ze de wel 60 soorten groenten en fruit. De opbrengst verwerken we zelf in onze keuken en bakkerij tot lekkere groententaarten, soep, ijs, confituur, pizza's, stoofvlees, en veel meer. Onze merknaam 'KarWij' garandeert duurzame, eerlijke, integere en gezonde voeding. We houden het aantal schakels tussen ons en onze klanten zo laag mogelijk. Een korte, rechte lijn van onze boerderij naar de bakkerij of de keuken, en zo naar onze eigen hoevewinkel en onze bistro's.
  • Met onze catering leveren we verse soep of gezonde broodjes en frissa salades aan scholen, bedrijven of gemeenten, en we cateren recepties en vergaderingen.
  • Ben je op zoek naar een leuke vergaderlocatie in het groen? Ook dan kan je terecht bij De Winning.

Wil je graag meer info, contacteer ons via 013 53 11 59 en wij helpen je graag verder.

Contactinformatie

Sint-Ferdinandstraat 1, 3560 Lummen

Onze vestigingen

logo
Hoevewinkel en Eetkafee De Winning
Sint-Ferdinandstraat 1, 3560 Lummen
Meer dan zomaar een hoevewinkel en Eetkafee
Bekijk deze vestiging
logo
ComPani bakkerij en koffiehuis
Dorpsstraat 45 45, 3530 Houthalen-Helchteren
Lekker eten van zaadje tot op je bord
Bekijk deze vestiging
logo
Bistro Martenshof
Mettekovenstraat 2, 3870 Heers
Lekker eten van zaadje tot op je bord
Bekijk deze vestiging
logo
Bistro Bovy
Galgeneinde 22, 3550 Heusden-Zolder
Lekker eten van zaadje tot op je bord
Bekijk deze vestiging
logo
Bistro Het Vinne
Ossenwegstraat 70, 3440 Zoutleeuw
Lekker eten van zaadje tot op je bord
Bekijk deze vestiging