AMAB Halle

Onze handen, uw kracht!
Terug naar het aanbod
Modern en betrouwbaar

AMAB is een modern en betrouwbaar maatwerkbedrijf (vroeger beschutte werkplaats) met 800 medewerkers op drie handig gespreide locaties rond Brussel; Asse, Halle en Zaventem. AMAB biedt een gevarieerd dienstenpakket en one-stop-shop totaaloplossingen, binnen de eigen muren of bij de klant ter plaatse en dit aan competitieve en marktconforme prijzen.

Persoonlijke aanpak

Een gemotiveerd team zorgt voor de persoonlijke aanpak van uw probleem en zoekt samen naar een oplossing op maat. Een flexibele planning met strakke opvolging en een efficiënte werkvoorbereiding zorgen dat uw opdracht tijdig en correct klaar is.

AMAB streeft naar de ontwikkeling van een People, Profit en Planet omgeving die mensen met een afstand tot het arbeidscircuit inspireert tot persoonlijke groei. Deze uitgesproken sociale doelstelling koppelen we aan een kostenefficiënte en bedrijfseconomisch verantwoorde manier van werken.

Onze 3 pijlers:
  1. Repack: co-packing, verpakken van voeding, enclave (outsourcing personeel)
  2. Elektro-montage
  3. Circulaire activiteiten: groendienst, wasstraat voor herbruikbare bekers, ontwikkeling van uw circulair product

Onze hoofdzetel

logo
AMAB Asse
Z.5 Mollem 90, 1730 Asse
Onze handen, uw kracht!
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Circulair/hergebruik/energie
Herbruikbare bekers met carnaval niet alleen bevorderend voor klimaat, maar ook voor sociale economie
Organisatie De stad Halle en organisator Halattraction sloegen de handen in elkaar om het volledige project rond de herbruikbare bekers uit te werken. Wat uit de bus kwam, is een waarborg-systeem en een uitgekiende logistieke operatie. Tijdens het...
Assemblage en verpakking
Eén op de vier producten in een volledige winkelkar is zeker door de handen van een maatwerkbedrijf gegaan
Dat Colruyt inzet op het aanbieden van de laagste prijzen in combinatie met kwaliteitsvolle producten en service is voor niemand een geheim. Wat mogelijk minder geweten is, is dat Colruyt in 2021 als ambassadeur voor de Belgische maatwerkbedrijven...