13 jaar duurzaam samenwerking met A.S.Adventure

Het verhaal van A.S.Adventure over Kunnig
Terug naar het overzicht

Een grote peiler in de werking van A.S.Adventure is ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Dat doet de marktleider in outdoor en vrije tijd door al sinds 2009 samen te werken met KUNNIG. Doorslaggevende factoren voor die duurzame samenwerking? De sociale missie van een maatwerkbedrijf, de geografische ligging én de flexibiliteit van KUNNIG.

Grote flexibiliteit

De samenwerking evolueerde in al die jaren enorm. Robin De Noël, Warehouse Manager, vertelt daarover: “In 2009 startte de samenwerking met het bestickeren van onze orders en het sorteren van producten. Mettertijd vertrouwden we ook andere type taken toe. Zo gebeurde de volledige voorbereiding voor de opening van nieuwe winkels bij KUNNIG. Het alarmeren en ophangen van kledij, op groep of maat sorteren, alles opnieuw verpakken, ... Vanuit KUNNIG vertrokken alle producten dan rechtstreeks naar de winkels.

Sinds dit jaar zijn de KUNNIG ploegen volledig geïntegreerd in de interne werking van A.S.Adventure. Deze vaste teams creëren een grote flexibiliteit bij de klant. Zo krijgt A.S.Adventure meer zicht op de medewerkers en taken. Het is ook makkelijker om snel te schakelen en nieuwe taken aan te leveren via de teamleider. Pieter Van Offenwert, Supply Chain Director, getuigt: "De expertise van KUNNIG is ons al vaak van pas gekomen. Jullie Antwerps maatwerkbedrijf is echt een onmisbare logistieke partner geworden voor A.S.Adventure doorheen de jaren."

@kunnig_maatwerkbedrijf Behind the scenes van onze locatieploeg bij A.S.Adventure! #asadventure #behindthescenes #achterdeschermen #maatwerkbedrijf #sociaalondernemen #duurzaamondernemen #verpakken #verpakking #verpakkingsbedrijf #fypbelgie #fypbelgium #belgium #belgie #foryoupage #foryou #tiktok #explorepage #explore ♬ Hard Work - U.S. Drill Sergeant Field Recordings
Jullie expertise is ons al vaak van pas gekomen. KUNNIG is echt een onmisbare logistieke partner geworden voor A.S.Adventure doorheen de jaren.
Pieter Van Offenwert, Supply Chain Director bij A.S.Adventure
quote marks