Gemaakte afspraken werden steeds nauwkeurig uitgevoerd

Het verhaal van Nolmans Retail Support NV over De Wroeter Maatwerkbedrijf
Terug naar het overzicht

ToyChamp is een speelgoedketen met 33 vestigingen verspreid over België en Nederland. Voor het distributiecentrum gelegen te Genk zochten we naar oplossingen om de vele bestellingen via onze webshop tijdens onze najaarspiek mee op te vangen. Met andere woorden, we zochten naar handen en middelen om het werk voor onze orderpickers te verlichten. Zo zijn wij terechtgekomen bij ‘De Wroeter’.

Stipt en nauwkeurig

In de najaarsperiode hebben we wekelijks medewerkers van De Wroeter tewerkgesteld om samen ervoor te zorgen dat alle bestellingen tijdig bij onze klanten geraakten. De samenwerking is zeer vlot en aangenaam verlopen. De gemaakte afspraken werden steeds nauwkeurig uitgevoerd, zoals het tijdig en voltallig aanwezig zijn van het Wroeterteam samen met hun begeleider, rekening houdend met de veiligheidsregels die binnen ons bedrijf gehanteerd worden. Na briefing van onze verwachtingen, konden de medewerkers snel zelfstandig aan de slag. 

Verder samenwerken

Dit jaar werkten we voor het tweede jaar op rij samen met De Wroeter. Onze positieve ervaring van afgelopen jaar heeft dus geleid tot een hernieuwing van onze samenwerking dit jaar. Ook bij komende opdrachten is er een grote kans dat we opnieuw kiezen voor sociale economie.

Gemaakte afspraken werden steeds nauwkeurig uitgevoerd
Wendy Cuypers, logistiek verantwoordelijke
quote marks