Wonen en Werken

Terug naar het aanbod

Wonen en Werken is een sociale onderneming. We zijn een tewerkstellingsproject waar mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt terecht kunnen voor een duurzame job. De filosofie van het huis is 'mensen waarderen, motiveren en terug kansen geven'. We bieden werk op maat aan en we creëren een emanciperende leeromgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel stellen we een 200-tal medewerkers tewerk in 12 verschillende ploegen. Voor Wonen en Werken is arbeid dé hefboom om (opnieuw) een plaats in de samenleving in te nemen. Begeleiding en ontwikkeling van doelgroepwerknemers staat centraal met als doel het bevorderen van een duurzame tewerkstelling.

Onze activiteiten clusteren we in 4 grote groepen: schoonmaak, bouw en klussen, groen en bio tuinbouw. 

De troeven en kwaliteiten van Wonen en Werken zijn: een sterke maatschappelijke oriëntatie, doorgedreven aandacht voor opleiding, gekwalificeerde begeleiders, competentieontwikkeling met ondersteuning van een sociale dienst, klantvriendelijkheid, focus op veiligheid, gekendheid en lange termijn klantenrelaties met organisaties en openbare besturen in de regio.

Contactgegevens hoofdzetel: Wonen en Werken, Ijzerenmolenstraat 2, 3001 Leuven en info@wenw.be - de Wikke, Benedictusstraat 11, 3020 Herent - de Wikke, Abdij van Park 5c, 3001 Leuven - Circulaire Bouwploeg in samenwerking met de Materialenbank, Klein Dalenstraat 42, 3020 Herent

Contactinformatie

Ijzerenmolenstraat 2, 3001 Leuven

Getuigenissen

May 2, 2023
Een samenwerking die groeit en bloeit
Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen