De Springplank vzw

7 initiatieven om te werken aan een betere en duurzame samenleving
Terug naar het aanbod

De Springplank vzw is een maatwerkbedrijf uit Hasselt: onze kerntaak bestaat erin werk en ondersteuning op maat te bieden aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt. Om zoveel mogelijk mensen een job en opleiding op maat te geven, zijn we actief op diverse domeinen: kringloopactiviteiten “Okazi”, upcycling met Flagbag, recycling met Creazi, montage van (bedrijfs)fietsen met Velovisie, verhuur en onderhoud van fietsen via fietsparadijslimburg.be, uitbating van fietspunten aan de stations van Genk, Hasselt, Sint-Truiden en op de Portavida Welzijnscampus in Genk en de conceptstore met vintage loft Hendrikshuis in het centrum van Hasselt.

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk dat indruk maakt? Of wil je je werknemers bedanken met een originele verrassing? Neem dan zeker contact op met Flagbag: we maken de mooiste creaties van jouw afgedankte bedrijfsvlaggen en zeilen. Check www.flagbag.be, mail naar info@flagbag.be of bel +32 11 28 77 98 voor een offerte op maat.

Met je bedrijf of school inzetten op duurzame mobiliteit? Velovisie bouwt volledig gepersonaliseerde bedrijfsfietsen in de gewenste kleur en met jouw bedrijfslogo erop. Geen zorgen over lekke banden of andere problemen: onze onderhoudsploeg komt periodiek bij jou langs. Neem contact op via info@velovisie.be of bel +32 35 27 31 voor meer informatie.

Heb je afgedankte kantoormeubelen, materialen, overschotten, einde collectie, misfabricatie of grondstoffen die een tweede leven kunnen krijgen via onze kringloopwinkels van Okazi of in een unieke creatie of kunstwerk? We komen dit allemaal met plezier gratis ophalen. Check www.okazi.be, neem contact via info@okazi.be of bel +32 11 27 35 75. Afgedankte spullen die we niet via onze kringloopwinkels kunnen verkopen, stellen we ter beschikking van creatievelingen in onze Creazi-hal. Check www.creazi.be om te kijken welk "bedrijfsafval" je kan schenken voor creatieve doeleinden.

Moet je een volledige inboedel of bedrijfshal opruimen? Dan kan je beroep doen op de inboedelservice van Kringloopwinkel Okazi. Meer info over onze inboedelservice vind je op www.okazi.be of bel +32 11 27 35 75 om een afspraak te maken: we komen bij jou langs en maken een offerte op maat.

Zin om met het bedrijf op teambuilding te gaan? Huur dan een fiets van Fietsparadijs Limburg en verken zorgeloos het groene Limburg met haar handig fietsroutenetwerk waarop je van knooppunt naar knooppunt fietst: 2000 km aan verharde, veilige en grotendeels autovrije fietspaden. We bieden groepsverhuur aan op een locatie naar keuze in Limburg. Via onze handige online tool kan je snel zelf een prijs berekenen en meteen een offerte aanvragen. Check www.fietsparadijslimburg.be

 

Contactinformatie

Stadsheide 6, 3500 Hasselt

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen