Kringloopwinkel Okazi Boutique

Een initiatief van De Springplank vzw uit Hasselt
Terug naar het aanbod

Okazi Boutique is gelegen in het pand op de hoek van de hippe Dorpsstraat en Minderbroedersstraat in hartje Hasselt. Hier vind je, in een prachtige nostalgische setting, unieke pareltjes aan tweedehands kleding en accessoires, woondecoratie, boeken en LP’s aan betaalbare prijzen. Bij Okazi Boutique inspireren we je ook graag met originele ideeën hoe je met tweedehands spullen aan de slag kan in je interieur en garderobe. 

Geen tijd of zin om dagenlang op zoek te gaan naar die ene unieke parel? Of geen idee hoe je een vleugje nostalgie kan binnenbrengen in jouw interieur? Of hoe je unieke tweedehands stukken hip én stijlvol kan combineren in je garderobe? Spring dan eens binnen bij Okazi Boutique. Hier hebben wij voor jou de "speciallekes" uitgezocht en inspireren we je graag hoe je er mee aan de slag kan. 

Logeren "In 't Hendrikshuis"?

Op de bovenverdieping van Okazi Boutique ligt onze mooie gerenoveerde vintage loft van 70m² met veel lichtinval én een parkeerplaats, pal in het centrum. Dé trendy overnachtingsplek voor een ontspannend en onvergetelijk weekendje Hasselt. Ideaal voor shoppers, maar we krijgen ook veel zakenlui over de vloer. De loft is te boeken via Airbnb.

Contactinfo

Minderbroedersstraat 56-58, 3500 Hasselt

Onze hoofdzetel

logo
De Springplank
Stadsheide 6, 3500 Hasselt
6 circulaire initiatieven om te werken aan sociale tewerkstelling
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen