Kringloopwinkel Okazi Sint-Truiden

Een initiatief van De Springplank vzw uit Hasselt
Terug naar het aanbod

"Nen Occasion”, dat is niet alleen tweedehands, maar dat betekent ook een “kans”. En dat is precies wat we doen: we geven nieuwe kansen aan afgedankte spullen, maar vooral ook kansen aan mensen. Mensen die anders uit de boot vallen. Met onze slogan “Tweedehands, buitenkans” vatten we perfect samen waar we voor staan. Wij zijn immers meer dan zomaar een tweedehandswinkel. In onze winkels is iedereen welkom: mensen die om welke reden dan ook op zoek zijn naar goedkope maar degelijke huisraad, meubels, kleding, speelgoed, decoratie, fietsen en sportartikelen, ... maar ook verzamelaars en creatievelingen die graag komen snuisteren tussen ons wisselend en origineel aanbod.

Heb je afgedankte kantoormeubelen, materialen, overschotten, einde collectie, ... die een tweede leven verdienen via onze kringloopwinkels van Okazi? We komen dit allemaal met plezier gratis ophalen na afspraak. Check www.okazi.be, neem contact via info@okazi.be of bel +32 11 27 35 75. 

Moet je een volledige inboedel of bedrijfshal opruimen? Dan kan je beroep doen op de inboedelservice van Kringloopwinkel Okazi. Meer info over onze inboedelservice vind je op www.okazi.be of bel +32 11 27 35 75 om een afspraak te maken: we komen bij jou langs en maken een offerte op maat.

Contactinfo

Naamsesteenweg 239, 3800 Sint-Truiden

Onze hoofdzetel

logo
De Springplank
Stadsheide 6, 3500 Hasselt
6 circulaire initiatieven om te werken aan sociale tewerkstelling
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen