Een zware last van onze schouders

Het verhaal van Straffe Streek over IJsedal Maatwerkbedrijf
Terug naar het overzicht

Streekproducten Vlaams-Brabant vzw promoot en ondersteunt de beste streekeigen producten uit de Groene Gordel, het Hageland en Kunststad Leuven. De vzw had al een tijdje plannen om boxen met streekproducten van verschillende producenten samen te stellen. Logistiek geen eenvoudig proces, want de producten komen uit heel de provincie.

Totaalaanbod van Ijsedal

Vorig jaar hebben we de ideale partner gevonden: Ijsedal. Wat Ijsedal voor ons doet is zeer breed: zij stellen de boxen samen, maken alles verzendklaar, fungeren als afhaalpunt van onze straffe streek verpakkingen en doen ook het stock-beheer. En dit allemaal op een heel flexibele en professionele manier. We hebben een vaste contactpersoon, Veerle, die alles met veel overtuiging opvolgt.

Onze partner in crime

Ijsedal is onze 'partner in crime' maar dan wel een ‘passion crime’, want het maatwerkbedrijf IJsedal uit Overijse steekt altijd wat extra liefde in de pakketjes die ze inpakken. Als modern en professioneel maatwerkbedrijf biedt IJsedal interessante kansen aan werknemers met een arbeidsbeperking en aan klanten zoals ons, die bepaalde opdrachten willen uitbesteden.

Zo pakken zij elke straffe streek box netjes in, zorgen ze dat de producten veilig en correct worden bewaard en geven ze elke middag de bestelde pakketjes mee met bpost.

Dikke duim voor IJsedal dus!

Neem gerust een kijkje op www.straffestreekbox.be en bestel zelf een box om de vlotte samenwerking zelf te beleven!

Wij zijn zo tevreden van de dienstverlening van Ijsedal dat we hen ook al aan partners hebben aanbevolen.
Joke Gilles, projectcoördinator Straffe Streek
quote marks