IJsedal Maatwerkbedrijf

Werkt op maat
Terug naar het aanbod

IJsedal is een modern en professioneel maatwerkbedrijf gelegen te Overijse. Wij bieden kansen aan werknemers met een arbeidsbeperking en aan klanten die opdrachten willen uitbesteden. Werkt op maat is bij ons geen holle slogan: aangepast aan de mogelijkheden van onze medewerkers maar ook 'op maat' van de wensen van de klant.

Sinds onze oprichting als beschutte werkplaats in 1969 zijn wij sterk verankerd in de Druivenstreek. Vandaag de dag zijn we een modern maatwerkbedrijf waar zowel particulieren, lokale overheden en bedrijven terecht kunnen.

Onze 150 medewerkers bieden u dan ook een grote verscheidenheid aan diensten aan, steeds onder begeleiding van een ervaren monitor. De groendienst, schilderdienst, verpakkingendienst, papier-nabewerkingen, en verzendingsdienst staan allemaal voor u klaar. Ook onze mobiele teams (enclavewerking) staan paraat om bij u op locatie te komen werken. Onze snoepverpakkingsafdeling behaalde het IFS-Food 7 certificaat. Zo kan u gerust zijn dat uw snoepgoed correct verpakt wordt.

Interesse in één (of meer) van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Getuigenissen

Assemblage en verpakking
Een zware last van onze schouders
Streekproducten Vlaams-Brabant vzw promoot en ondersteunt de beste streekeigen producten uit de Groene Gordel, het Hageland en Kunststad Leuven. De vzw had al een tijdje plannen om boxen met streekproducten van verschillende producenten samen te s...
Groen
Complementariteit is de succesfactor
Wij, van Viridee, zijn ‘hof-makers’ van beroep. Wij doen het ontwerp en de aanleg van privé- en bedrijfstuinen en openbare tuinen. Zo doen wij ook het groenonderhoud voor de gemeente Hoeilaart. Hiervoor werken we samen met maatwerkbedrijf Ijsedal....