IJsedal Maatwerkbedrijf

Werkt op maat
Terug naar het aanbod

IJsedal is gevestigd in Overijse. Sinds de oprichting als beschutte werkplaats in 1969 zijn wij sterk verankerd in de Druivenstreek. Vandaag is IJsedal een modern maatwerkbedrijf waar zowel particulieren, lokale overheden en bedrijven terecht kunnen.

Onze 150 medewerkers bieden u tal van diensten aan, steeds onder begeleiding van een ervaren monitor: groendienst, klusjesdienst, schilderdienst, verpakkingsdienst, papier-nabewerkingen, conditioneringen en verzendingen zowel van pakjes als gepersonaliseerde mailings. Onze snoepverpakkingsafdeling behaalde het IFS-Food 6.1 certificaat.

Onze mobiele teams kunnen ook bij u ter plaatse komen werken op project basis of in een vast samenwerkingsverband. 

Werk op maat is bij ons geen holle slogan: aangepast aan de mogelijkheden van onze medewerkers maar ook 'op maat' van de wensen van de klant.

Getuigenissen

Assemblage en verpakking
Een zware last van onze schouders
Streekproducten Vlaams-Brabant vzw promoot en ondersteunt de beste streekeigen producten uit de Groene Gordel, het Hageland en Kunststad Leuven. De vzw had al een tijdje plannen om boxen met streekproducten van verschillende producenten samen te s...
Groen
Complementariteit is de succesfactor
Wij, van Viridee, zijn ‘hof-makers’ van beroep. Wij doen het ontwerp en de aanleg van privé- en bedrijfstuinen en openbare tuinen. Zo doen wij ook het groenonderhoud voor de gemeente Hoeilaart. Hiervoor werken we samen met maatwerkbedrijf Ijsedal....