emino Tienen

Ongewoon talent werkt
Terug naar het aanbod

Elke loopbaan is een beetje ongewoon - en iedereen komt wel eens bepaalde uitdagingen of drempels tegen. En da’s normaal: het zou vreemd zijn moest dit nooit voorvallen. Maar sommige drempels of uitdagingen voelen te groot of te moeilijk om zelf te overwinnen. Emino is zich hiervan bewust. Als ondersteunend partner helpen en motiveren wij de mensen die deze drempels willen overwinnen. Emino gelooft dat iedereen hun pad (naar duurzaam werk) opnieuw kan vinden. Emino focust zich op het wegwerken en overkomen van drempels voor mensen met gezondheidsproblemen en/of arbeidsbeperking. Meer dan 250 jobcoaches zetten zich hier elke dag voor.

Je kan bij ons terecht voor o.a. ondersteuning bij aanwerving, gespecialiseerde jobcoaching, re-integratie, vorming en opleiding, consultancy. Werken met emino dat is resultaatsgedreven, ondernemend, coöperatief, authentiek en ongewoon.

Met meer dan 25 locaties in Vlaanderen en Brussel is er vast en zeker eentje in je buurt. In Vlaams-Brabant vind je ons in centrum Leuven, Halle, Tienen en Vilvoorde. Alle info op www.emino.be.

Onze hoofdzetel

logo
emino
Kipdorpvest 50, 2000 Antwerpen
Ongewoon talent werkt
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen