Kringwinkel Hageland

Opnieuw geluk voor mensen en spullen (winkel Aarschot)
Terug naar het aanbod

Kringwinkel Hageland is een erkend maatwerkbedrijf en al meer dan 25 jaar goed voor mens, milieu en portemonnee. Meer dan 250 medewerkers geven iedere (werk)dag het beste van henzelf om onze Kringwinkel (inzameling, verwerking, verkoop van herbruikbare goederen) en energiesnoeiers (scans) activiteiten telkens tot een goed einde te brengen. Kringwinkel Hageland bestaat uit een hoofdzetel in Tienen, 3 prachtige Kringwinkels in Aarschot, Diest en Tienen, Kringwinkel Plus in Landen (= een circulair belevingscentrum inclusief POP-UP Kringwinkel), ABOUT QUEENS and their dresses (damesboetiek in Tienen), Kringwinkel Textiel te Tremelo en de 2 online winkels www.kringshop.be en www.uwkringding.be.

Kringwinkel Hageland is een leerbedrijf

Kringwinkel Hageland is een leerbedrijf. We bieden aan elk van onze medewerkers i.s.m. verschillende sociale partners tewerkstelling en leertrajecten op maat aan zodat iedereen de kans krijgt om zijn/haar competenties telkens te versterken en zijn/haar kansen op de arbeidsmarkt zo te versterken. Daar waar mogelijk realiseren we doorstroomtrajecten richting reguliere arbeidsmarkt.

Kringwinkel Hageland is een klimaatbedrijf

Kringwinkel Hageland is een klimaatbedrijf. Door onze bedrijfsactiviteiten (Kringwinkel, scans...) verlagen we de CO2-uitstoot van de Hagelander en reduceren we de eigen CO2-uitstoot om tegen 2030 klimaatneutraal te zijn. 

Heb je vragen over of interesse in onze organisatie? Wil je een mogelijke samenwerking verkennen? Of ben je op zoek naar opgeleide technische, magazijn, verkoop, transportmedewerkers? Contacteer ons vandaag nog.

Onze hoofdzetel

logo
Kringwinkel Hageland
Walstraat 2, 3300 Tienen
Opnieuw geluk (voor mensen en spullen)
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Jan 28, 2023
Het ombuigen naar herstel van geretourneerd klein elektro bij Vanden Borre en producent Bosch
Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen