Alternatief - De Sluis

Atelier Alternatief De Sluis - Genk Waterschei
Terug naar het aanbod

Binnen Alternatief vzw - afdeling De Sluis staat onze ploeg onder toezicht van ervaren instructeurs en worden verschillende activiteiten uitgevoerd. In de stikafdeling voeren onze medewerkers diverse gespecialiseerde stikopdrachten uit en doen zo heel wat ervaring op. Er worden ook laser- en graveerwerken uitgevoerd. Naar wens van de klant en volledig op maat, worden allerhande materialen gepersonaliseerd en/of voorzien van een logo.

Daarnaast zetten onze medewerkers en instructeurs in onze afdeling zorg en wasserij zich dagelijks in om de taken van het verplegend personeel te verlichten binnen diverse woonzorgcentra. Naast het verwerven van technische vaardigheden, leren onze medewerkers ook om te gaan met de hulpbehoevende bewoners.  Stikafdeling In onze stikafdeling werken we hoofdzakelijk in opdracht van bedrijven. We beschikken over professionele stikmachines, overlock-, zig-zag en ritsmachines.  Laser- en graveerwerken Atelier Alternatief – De Sluis beschikt over innovatieve Laser apparatuur waarmee we laser en graveerwerken op maat uit kunnen voeren. Wij bewerken allerhande materialen, geven ze vorm én personaliseren deze met een logo. De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, wanddecoraties, displays, naambordjes, seizoengeschenken enzovoort.

Retouches Je kan bij ons ook terecht om retouches te laten uitvoeren: kleding verkorten, versmallen, nieuwe rits plaatsen, naden of scheuren herstellen, ...

Heeft jouw bedrijf een opdracht die wij kunnen uitvoeren? Heb je een taak die je wil uitbesteden of een activiteit waarbij wij kunnen ondersteunen?

Meer info: https://alternatiefvzw.be/dienstverlening/stikafdeling

Onze hoofdzetel

logo
Alternatief
Runkstersteenweg 134, 3500 Hasselt
Omdat werken ook anders kan.
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen