'We zijn in volle groei en willen ook een partner die daarin meegaat'

Het verhaal van Xenex over Hise
Terug naar het overzicht

Wij zijn een groothandel en doen import en distributie van verlichting, elektrisch installatiemateriaal en ventilatiesystemen. We werken al twee jaar samen met Hise. Wij bezorgen grote dozen in vrac aan hen en bij Hise wordt dit herverpakt in kleinere verpakkingen met een aparte barcode. Dat gaat van klein elektrisch materiaal dat per 10 verpakt moet worden tot het verpakken van stopcontacten per stuk in shrink folie. Voor de opstart hebben we drie partijen aangesproken. Het contact verliep heel vlot, de service was vlot en Hise is niet zo veraf waardoor we lokaal kunnen werken. Die factoren zorgden ervoor dat we meteen overtuigd waren van Hise als perfecte partner. Dat we nu, twee jaar later, nog altijd samenwerken, toont aan dat het ook allemaal vlot is blijven gaan. Elke week komt Hise het afgewerkte materiaal leveren en nemen ze een nieuwe opdracht mee. Dat gaat niet om enkele producten, maar echt om 1.000 à 2.000 stuks per week. We zijn in volle groei, we verdubbelden de voorbije jaren onze omzet en gaan op dat elan verder, en we willen ook een partner die daarin meegaat en ons niet tegenhoudt. Hise speelt hier goed op in.  

Ik schrik er ook van, als we bij Hise zijn, welke ketting er telkens gemaakt wordt om het werk vlot en foutloos te laten verlopen. Als er iets is, denkt Kristel ook altijd mee met ons om te zien hoe we het meest efficiënt kunnen werken. Dat apprecieer ik enorm. Het is zot hoe zij alles in handen heeft. Het is voor ons een sociaal engagement, maar ook meer dan dat, we kunnen op elkaar rekenen en zitten geregeld samen om de zaken nog meer te optimaliseren. Voor ons is Hise de ideale partner. 

'Het contact verliep heel vlot, de service was goed en Hise is niet zo veraf waardoor we lokaal kunnen werken. Die factoren zorgden ervoor dat we meteen overtuigd waren van Hise als perfecte partner.'
Mathieu Grymonprez, commercial director Xenex
quote marks