Upcycling ten top!

Het verhaal van Port of Antwerp over Kunnig
Terug naar het overzicht

Toen Port of Antwerp van logo veranderde, zat de onderneming met een heleboel spullen met een oud logo die ze niet meer kon gebruiken: fietszakken, katoenen tassen,… Die wilde Port of Antwerp niet zomaar weggooien. Samen met KUNNIG maakte Port of Antwerp er een duurzaam upcycling-project van. KUNNIG toverde onze oude gadgets om tot hippe pennenzakken, turnzakken en sleutelhangers. De samenwerking tussen twee Antwerpse ondernemingen maakt de lokale verankering nog knapper. Daarnaast staat Port of Antwerp ook helemaal achter de duurzame missie en het maatschappelijk verantwoorde verhaal van KUNNIG. 

Naar aanleiding van een rebranding vroeg Port of Antwerp aan Kunnig om nieuwe upcycled gadgets te maken van oud promo-materiaal. Met hun creatieve naaikunsten gaf KUNNIG fietstassen en draagtassen met het oude Port of Antwerp logo een tweede leven als pennenzakken, sleutelhangers en turnzakjes. Hip, trendy en vooral: duurzaam!

Dankzij de creatieve naaikunsten gaf KUNNIG onze oude stuks een hip tweede leven. We zijn heel blij dat we met deze op en top Antwerpse samenwerking het sociaal verhaal van KUNNIG kunnen ondersteunen.
Sophie Van Aubel, Branding expert
quote marks