Maatwerkbedrijf Ryhove is geen externe partner maar een teamlid waarmee we dagelijks in overleg zijn.

Het verhaal van helen b over Ryhove
Terug naar het overzicht

Het verhaal van helen b

helen b staat voor Helen Blanchaert – een vrolijke veertiger met een groot creatief talent uit Gent. Helen tekent, ontwerpt en creëert alles wat het dagelijkse leven fijner maakt en in haar universum past.

De rode draad doorheen de gehele collectie zijn de creaties met figuren en quotes in de typische tekenstijl van Helen Blanchaert die je dag kunnen opvrolijken. Of dat op porselein, textiel of papier is, heeft geen belang.

Handmade helen b’s collectie is zoveel mogelijk handgemaakt, altijd met respect voor mens en natuur. Helen zelf volgt alle productieprocessen altijd van dichtbij op. Tot op vandaag wordt een groot deel van de collectie gemaakt in het Gentse maatwerkbedrijf vzw Ryhove.

Ryhove voorziet niet alleen de verzending van alle particuliere en professionele bestellingen, maar staat ook in voor een groot deel van de productie en verpakking van onze collectie. 

‘Zonder maatwerkbedrijf Ryhove stond helen b nooit waar we de dag van vandaag staan. Zij zijn geen externe partner, maar een extra teamlid, waarmee we dagelijks in overleg zijn om processen te verbeteren en efficiënter te werken.’
Helen Blanchaert - onderneemster en creatief talent uit Gent
quote marks