Feilloos geassamebleerde autospiegels, daarvoor is er voor ons maar één adres: Delta

Het verhaal van Van Wezel Autoparts over Delta
Terug naar het overzicht

Over Van Wezel Autoparts

Van Wezel Autoparts is een leverancier en fabrikant van veel soorten auto-onderdelen. Wij produceren onder andere koplampen, autospiegels, achterlichten en koeldelen. Het is zeer belangrijk voor ons dat de klant erop kan vertrouwen dat we onze producten met de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en aan een scherpe prijs leveren.

Wij kozen ervoor om met maatwerkbedrijf Delta vzw samen te werken. Wij leveren individuele onderdelen in bulk aan. Hun medewerkers assembleren ze tot een eindproduct, in dit geval autospiegels.

Win-win situatie

Marc Paulussen: “Wij hebben gekozen om samen te werken met een maatwerkbedrijf, enerzijds voor de prijs en anderzijds voor de kwaliteit. Delta heeft geïnvesteerd in een tool om de mensen deftig op te leiden: een light guide system. Kwaliteitsproblemen hebben we dus totaal niet. Ze doen het even goed, zelfs beter, dan als andere bedrijven het zouden gedaan hebben. Anderzijds gaan we mensen die minder kansen hebben op de arbeidsmarkt ook werk geven. Voor ons is het een duidelijke win-win. We hebben een scherpe prijs, een goede kwaliteit en onze klanten zijn tevreden. Voor Delta vzw is het ook een win-win, ze hebben gegarandeerd werk voor een hele periode en moeten hier dus niet meer naar zoeken.”

Geëngageerde werknemers

‘De mensen op de werkvloer zijn geëngageerd, dat zie je’, zegt Marc. Ze willen kwaliteit leveren, zijn fier op hun werk, wat ook belangrijk is. De medewerkers van Delta vzw worden goed ondersteund met een light guide system zodat ze de complexere assemblage goed kunnen uitvoeren. Er wordt goed doorgewerkt op de werkvloer, maar er wordt ook goed gelachen.

&t=1s


Het light guide system ondersteunt de medewerkers van Delta doorheen heel het assemblage proces, waardoor de foutenmarge tot een minimum wordt herleid
Marc Paulussen
quote marks