Attractive2Wear: ‘Jouw kledij met zorg aangepast’ gerealiseerd door samenwerking met De Posthoorn!

Het verhaal van bv ComfortCare – Attractive2Wear over De Posthoorn
Terug naar het overzicht

Attractive2Wear doet aanpassingen aan kleding van klanten met een zorgbehoefte zodat deze functioneel, mooi en comfortabel is. Zo hoeven reeds aangekochte kledingstukken niet te worden vervangen. Om dit te realiseren, is maatwerk nodig. Elke klant is immers uniek.

Maatwerk dichtbij huis

Het aanpassen van kleding vormt een perfecte opdracht voor een maatwerkbedrijf met een naaiatelier. Enerzijds zijn de naaiateliers van maatwerkbedrijven gespecialiseerd in specifieke opdrachten. Anderzijds werken maatwerkbedrijven sterk lokaal. Dit zorgt voor een dienstverlening fysiek dicht bij de klant, wat een grote meerwaarde is in geval van een zorgbehoefte.

Hier bovenop is onze dienstverlening niet alleen circulair en ecologisch verantwoord – we passen immers kleding aan in plaats van deze te vervangen –, we zijn ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen door te kiezen voor een maatwerkbedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerkstelt. 

De keuze voor een samenwerking met een maatwerkbedrijf is bijgevolg een evidentie, de cirkel is rond.

De Posthoorn 

We werken voor het aanpassen van onze kleding samen met het naaiatelier van maatwerkbedrijf De Posthoorn in Koersel.

“Ik kan de samenwerking met De Posthoorn omschrijven als kwalitatief, een grote expertise en de mogelijkheid om kort op de bal te kunnen spelen” vertelt Jo De Clercq, zaakvoerder van Attractive2Wear. “Er zijn weinig woorden nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.”

We vormen een hecht team, net als twee handen op één buik.
Jo De Clerq, Zaakvoerder bv ComfortCare – Attractive2Wear
quote marks