OptimaT

Industrieel toeleveringsbedrijf en professionele dienstenpartner
Terug naar het aanbod

OptimaT is een maatwerkbedrijf uit Lichtervelde dat zich profileert als een up-to-date toeleveringsbedrijf met tal van performante activiteiten in verschillende sectoren. Zo heeft OptimaT 10 productie afdelingen: assemblage, elektromontage, houtbewerking, metaalbewerking, poederlakken, scandienst, verpakking, textiel, wissers en cleanroom (met stofarme ruimte). Daarnaast levert het ook 3 verschillende diensten: poetsdienst, schilderdienst en groendienst.

OptimaT produceert eindproducten die volledig klaar zijn voor verzending naar de eindklant. Het is voor alle afdelingen gecertificeerd volgens de ISO9001:2015 en ISO14001:2015 normen en is sinds 2020 ook in het bezit van de ISO13485:2016 voor de Cleanroom (klasse 8).

OptimaT werd opgericht in 1974, telt ondertussen meer dan 500 werknemers en heeft een productieoppervlakte van 60 000 m².

Als maatwerkbedrijf wil OptimaT in samenwerking met bedrijven en partners passende en duurzame tewerkstelling aanbieden aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt zodat ze zich maximaal kunnen ontplooien en zich volwaardig kunnen integreren in de samenleving. 

Contactinfo

Kortemarkstraat 86, 8810 Lichtervelde

Getuigenissen

Dec 1, 2022
De perfecte match
Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen