Lidwina is een maatwerkbedrijf met meer dan 500 werknemers in Mol. Onze missie is mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt laten groeien in hun talenten en competenties via tewerkstelling. We leveren kwalitatief hoogstaande producten en diensten op maat van de klant. Klanttevredenheid is voor ons van onschatbare waarde. Uiteraard dragen wij ook duurzaamheid hoog in het vaandel.  

Lidwina is gespecialiseerd in:  - groenzorg (aanleg, onderhoud, natuur-en bosbouw) - productie (verpakkingen, allerhande repetitieve taken) - voeding - textiel (naaiafdeling) - houtbewerking (houtatelier) - solutions - services: we werken ook bij klanten in huis ('enclave'werking). - clean-up (jaarlijks onderhoud, herstel, schoonmaak, schilderen van uw (bedrijfs)gebouwen, bouwterreinen, … ) Meer info te vinden op http://www.lidwina.eu ... Hopelijk tot snel!

Getuigenissen

Groen
Waarom wij – Biotoop ecologische inrichting – samenwerken met de Biehal
Biotoop ecologische inrichting is gespecialiseerd in biodiverse en natuurrijke groenprojecten voor bedrijven en particulieren. Duurzaamheid in al z’n facetten is voor ons een vanzelfsprekend begrip, zo ook sociale duurzaamheid. Vanuit die optiek h...