IGO

Lokaal, sociaal, vitaal
Terug naar het aanbod

IGO-W vzw is het maatwerkbedrijf van de groep IGO, een dienstverlenende intergemeentelijke vereniging. IGO is gevestigd op De Vunt 17 te Holsbeek en concentreert zijn activiteiten voornamelijk op de referentieregio Oost-Brabant. Het maatwerkbedrijf werkt voor lokale besturen maar ook voor vzw's, kerkraden, scholen, bedrijven ... 

Als maatwerkbedrijf stelt IGO-W mensen tewerk die weinig kansen krijgen in de reguliere economie omwille van sociale, psychische, medische (of een combinatie van diverse) problemen. Onder leiding van vakbekwame instructeurs voeren zij vaak complexe opdrachten uit. IGO-W is gekend voor renovatiewerken in de monumentensector, voor het onderhoud van toeristische routes in opdracht van Toerisme Vlaams-Brabant, voor onderhoud van infrastructuur en groen. 

Als maatwerkbedrijf werken we niet enkel op maat van de medewerkers maar ook op maat van de klant. Alle opdrachten die binnen de sectoren bouw, renovatie, onderhoud van infrastructuur en groen passen, worden onderzocht naar haalbaarheid voor onze medewerkers. Er wordt een offerte gemaakt en na goedkeuring wordt de opdracht ingepland.

Voor alle vragen over opdrachten kan je terecht bij opdrachten@igo.be. 

Contactinfo

De Vunt 17, 3220 Holsbeek

Getuigenissen

Oct 10, 2022
De Monumentenploegen van IGO -W en 3Wplus - Werk
Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen