Het Paradijs

Trendy lunchbar in hartje Brugge
Terug naar het aanbod

Het Paradijs is een trendy lunchbar in hartje Brugge waar je elke weekdag in een ongedwongen en gezellige sfeer geniet van een lekkere lunch. We bieden een gevarieerd weekmenu met de nadruk op vers, smaak en voor elk wat wils.

In Het Paradijs gaan lekker eten en het vervullen van een maatschappelijke rol hand in hand. Dankzij sociale tewerkstelling krijgen mensen die anders niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt toch de kans om mee te draaien in de samenleving en een lekkere maaltijd te serveren aan iedereen die daar zin in heeft. Ook aan degenen die het financieel iets moeilijker hebben.

Ons ecologisch engagement uit zich op verschillende vlakken. Bij het bereiden van onze gerechten gaan we voor zero waste en dragen we actief ons steentje bij om de overproductie van voedsel tegen te gaan. Daarnaast hebben we aandacht voor seizoensgebonden en lokale ingrediënten en steunen we de korte keten.

Onze hoofdzetel

logo
SOBO
Pathoekeweg 9 a7, 8000 Brugge
Trots op ons werk!
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Circulair/hergebruik/energie
Voeding en geschenken
Het neusje van de zalm
Binnen de Circular Hub Brugge (ESF-project Stad Brugge) ontwikkelden maatwerkbedrijf SOBO en visverwerkingsbedrijf MOWI samen een lekkere kroket met reststromen van zalm. Zowaar een heerlijke sociaal-circulaire zalmkroket. Duurzaamheid zit in MOWI...