HEBE

Uw groen in goede handen
Terug naar het aanbod

HEBE biedt werk aan mensen die moeilijk een plek vinden op de gangbare arbeidsmarkt. In een stimulerende werkomgeving kunnen ze hun talenten en vaardigheden ontwikkelen.

De organisatie van de activiteiten is afgestemd op de mogelijkheden van de medewerkers. Indien nodig zorgen we voor een aangepaste uitrusting

HEBE voert voornamelijk opdrachten in het groenonderhoud uit voor bedrijven, gemeenten, scholen, instellingen, organisaties en particulieren. We leveren onze diensten op basis van goede afspraken en denken mee bij de inrichting van de groenvoorzieningen. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel voeren en de afgesproken uitvoeringstermijnen goed opvolgen, hebben we door de jaren heen een langdurige, professionele samenwerking kunnen uitbouwen met diverse Limburgse klanten.

Onze drive is werk creëren voor onze doelgroepmedewerkers door het leveren van kwaliteitsvolle diensten voor onze klanten in een veilige werkomgeving, met gebruik van hedendaagse machines en technologie, op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze.

Contactinfo

Boorsemstraat 2, 3630 Maasmechelen

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen