Bistro Bovy

Lekker eten van zaadje tot op je bord
Terug naar het aanbod

Bistro Bovy wordt uitgebaat door sociaal inclusief economie bedrijf De Winning. De bistro is gelegen op Domein Bovy, een 34 ha. groot park met vijvers, bossen en weiden.

Kansen geven Bistro Bovy staat voor lekker, puur en eerlijk eten. Wij geloven in korte keten, in lokale en kleinschalige productie, in authentieke en eerlijke producten en in weten wat je eet. Bovy is niet alleen eerlijk eten maar ook een middel om nog veel meer te realiseren dan enkel lekker en gezond eten. Alles wat we doen, doen we met bijzondere aandacht en omkadering voor onze medewerkers. Hen laten groeien, is onze grootste realisatie.

Korte keten Op de kaart vind je eerlijke en smaakvolle producten volgens het principe van de korte keten. De groenten komen uit onze eigen biotuin, het vlees van onze biologisch geteelde dieren, en onze leveranciers zijn lokale boeren. Voedsel dat met liefde en vakmanschap werd geteeld en klaargemaakt, van zaadje tot op je bord. 

Op zoek naar een leuke vergaderlocatie in het groen, dichtbij de autosnelweg en zeer makkelijk bereikbaar? Contacteer ons en wij geven je graag meer info.

Interesse voor overheidsopdrachten

Onze hoofdzetel

logo
De Winning maatwerk
Sint-Ferdinandstraat 1, 3560 Lummen
Kracht van sociaal ondernemerschap
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen