Zorggroep Sint-Kamillus - 't Collectief

Activiteiten- en ontmoetingscentrum
Terug naar het aanbod

‘t Collectief is een activiteiten- en ontmoetingscentrum voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid, ongeacht waar men woont of verblijft.

Ontmoetings- en activeringsaanbod  Volgens eigen interesses en mogelijkheden kan men deelnemen aan arbeidsmatige activiteiten en/of activiteiten die gericht zijn op het ontmoeten van andere mensen. Ook zelf mee instaan voor het aanbod en een kleine of grotere verantwoordelijkheid hierin opnemen is een mogelijkheid. 

Dit kan gaan van vrijblijvend eens langskomen tot een duurzame betrokkenheid. Van vrijetijdsbesteding en contact zoeken met anderen tot het maken van een product of het verlenen van een dienst.

Aanbod aan arbeidsmatige ateliers
  • de Bistro (keuken, bakkerij, kantine);
  • de Loft (een creatief productieatelier, textiel & papier);
  • het tuinproject;
  • de tweedehandskledijwinkel 'Boetiek Uniek'
  • het secretariaat.

Daarnaast is er een vrijetijdsaanbod met ontspanningsactiviteiten binnen- en buitenshuis. Crea, uitstappen, ontmoeting,..

Verkoop en catering voor particulieren, organisaties en bedrijven Vanuit de ateliers (Bistro & Creatieve productie) biedt 't Collectief de mogelijkheid om producten aan te kopen of op maat te laten maken. Het gaat voornamelijk over producten in textiel, denk aan vlaggenlijnen, geboortepakketten, slabbetjes, tote-bags, knuffels en wenskaarten uit handgeschept papier.

't Collectief verzorgt ook met plezier de catering (hapjes, maaltijden, broodjes, patisserie) voor een feestje, overleg, teambuilding enz. Wij gaan graag in overleg over de juiste formule op maat. 

Zowel particulieren, organisaties als bedrijven kunnen bestellingen plaatsen, rekening houdend met onze mogelijkheden en planning. 

Goed om weten: wij werken op maat van klant en arbeidszorgmedewerker, dat wil zeggen dat wij niet op elke vraag een snel antwoord zullen kunnen bieden, maar aarzel niet om de vraag te stellen!

Ben je nieuwsgierig? Neem gerust contact op: 016/49 85 80

Verantwoordelijke: Melissa Santervas, melissa.santervas@kamillus.broedersvanliefde.be

Deze organisatie maakt deel uit van

Onze hoofdzetel

logo
Zorggroep Sint-Kamillus
Krijkelberg 1, 3360 Bierbeek
Talent aan het werk!
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen