W-pharma

Verpakkingsoplossingen voor healthcare - divisie van Wase Werkplaats
Terug naar het aanbod

Wij ‘ontzorgen’ onze klanten bij het verwerken van medische hulpmiddelen, klinische en diagnostische testen (IVD’s), voedingssupplementen en andere gezondheidsgerelateerde producten. Doordat bedrijven uit de healtcare sector beroep kunnen doen op onze diensten en knowhow voor hun assemblage, controle, labeling en verpakking, kunnen ze zich beter focussen op hun eigen core business. 

Voor producten met complexe verpakkingsnoden en hoge kwaliteitsvereisten (zoals bijvoorbeeld injectiespuiten, zwangerschapstesten, sneltesten of oogoperatiekits) kan het montage- of verpakkingsproces vaak niet of slechts beperkt geautomatiseerd worden, zeker als het om kleinere volumes gaat. Onze expertise ligt in het vinden en uitvoeren van de beste aanpak en het aanbieden van de optimale mix van manueel en geautomatiseerd werk, in onze eigen ateliers en cleanrooms, of ter plaatse bij de klant.

Onze medewerkers krijgen continu coaching, begeleiding en training on the job. Zo hebben ze steeds up-to-date kennis van de van de kwaliteitseisen en klantennoden. Onze schaalgrootte zorgt bovendien voor de nodige flexibiliteit en biedt zo extra vertrouwen aan onze klanten. Ons kwaliteitsteam kijkt mee toe op de aanpak op de werkvloer en op de normen voor hygiëne en netheid van de ruimtes. 

W-pharma maakt deel uit van de Partners in Life Sciences-groep, kortweg PILS-groep, een sterk netwerk van 15 Vlaamse bedrijven actief in life sciences die samen een volledige waaier van diensten aanbieden: we begeleiden de klant van het eerste idee en de marktanalyse tot het verpakken en op de markt brengen van een eindproduct. Door de uitstekende samenwerking tussen al die gespecialiseerde bedrijven kunnen we onze klanten een nog performantere en efficiëntere oplossing aanbieden.

Onze hoofdzetel

logo
Wase Werkplaats
Kapelanielaan 20, 9140 Temse
Wij maken mensen sterker
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen