Het Heft

Buurtrestaurant Den Teluur
Terug naar het aanbod

Wil je genieten van een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd en ondertussen vrienden of mensen uit de buurt ontmoeten, kom dan naar Buurtrestaurant Den Teluur. Je kan er genieten van een volledige maaltijd voor amper 8 euro. Maar Den Teluur beschikt ook over een uitgebreide menukaart en dit allemaal aan democratische prijzen. Daarnaast verzorgt Den Teluur ook kleinschalige feestjes en recepties voor verschillende gelegenheden.

Den Teluur is gelegen op de Montenakenweg 53 in Sint-Truiden en dankzij de uitbreiding van de reeds bestaande eetruimte, biedt Den Teluur nu ruim plaats aan meer dan100 personen en beschikt het over een zeer ruim en toegankelijk terras. Op maandag kan je ook terecht in het buurtrestaurant in Velm, op dinsdag in Zepperen en op donderdag in Gelinden en Brustem.

Buurtrestaurant is een lokaaldiensteneconomie initiatief in samenwerking met de stad Sint-Truiden en biedtbegeleiding en tewerkstelling aan mensen met een grote afstand tot de gewone arbeidsmarkt.

Buurtrestaurant Den Teluur is ook een Digipunt waar bezoekers de computers kunnen gebruiken om dingen online op te zoeken.

 

 

Contactinformatie

Montenakenweg 53, 3800 Sint-Truiden

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen