Den Diepen Boomgaard

Bio op maat
Terug naar het aanbod

Gevestigd in Grimbergen, zijn wij als duurzame onderneming toegewijd aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt, met een diepgaand respect voor de natuur.

Wij bieden diverse diensten aan particulieren, waaronder biologische tuinbouw met zelfoogst, de distributie van groente- en fruitabonnementen en een hoevewinkel met verse producten rechtstreeks van het veld, inclusief ambachtelijke bereidingen uit onze keuken.

Ook voor bedrijven, scholen, voorzieningen en verenigingen leveren wij een breed scala aan diensten, variërend van het verzorgen van fruit, soep en koekjes op de werkplek tot relatiegeschenken, vergaderfaciliteiten te midden van groen, rondleidingen en workshops voor inspirerende teammiddagen. Heb je interesse in een verse, ambachtelijke lunch op het werk met je collega's? Misschien past ons weekmenu dan bij jou en je team. Ons team groenonderhoud staat klaar voor het onderhoud van jouw tuin, bedrijfsterrein of openbaar terrein.

Onze werkzaamheden strekken zich uit over het grondgebied van Brussel, de Noordrand tot Mechelen, waardoor de kans groot is dat jouw bedrijf ergens op onze route door de hoofdstad ligt.

Als maatwerkbedrijf bieden we arbeidskansen voor verschillende doelgroepen:

  1. Collectief Maatwerk: Mensen met een akkoord collectief maatwerk van VDAB werken bij ons in loondienst.  Zij beschikken over voldoende arbeidsvaardigheden, maar hebben extra begeleiding nodig om goed te functioneren op de werkvloer.
  2. Arbeidsmatige activiteiten (AMA):
    • AMA Werk en sociale economie (WSE): Dit traject is gericht op het helpen van mensen om stappen te zetten richting betaalde arbeid binnen de sociale economie. Deelnemers werken minstens 12 uur per week mee en bouwen stapsgewijs hun uren op.
    • AMA Welzijn, volksgezondheid en gezin (WVG): Dit traject biedt zinvolle dagbesteding, sociale contacten en zelfontplooiing. Het kan dienen als een voorbereidend traject naar een betaalde baan.
  3. Artikel 60: Mensen die een leefloon ontvangen van het OCMW bieden wij binnen dit statuut de mogelijkheid om werkervaring op te doen en hun sociale rechten te behouden of herstellen. Het kan dienen als een stap richting betaald werk.
  4. Stagiair: We bieden stageplaatsen aan voor mensen die een opleiding volgen in tuinbouw, groenaanleg of grootkeuken en nog op zoek zijn naar een stageplaats.
  5. Vrijwilliger: Er is ook de mogelijkheid om als vrijwilliger bij te dragen aan de werking van Den Diepen Boomgaard.

Heb je interesse? Neem dan zeker contact met ons op via info@diepenboomgaard.be of bezoek onze website op www.diepenboomgaard.be.

Interesse voor overheidsopdrachten

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen