Reset

Kringloopwinkel, Alles wat je nodig hebt
Terug naar het aanbod

Reset wil hergebruik in Limburg doen toenemen en hiermee een aantal maatschappelijke problemen aanpakken: de toenemende afvalberg, de wegwerpmaatschappij, mensen die uit de boot vallen in het normaal economisch circuit (NEC), de toenemende globalisering en de armoedeproblematiek. 

In functie daarvan willen we samen-werken. We zetten volop in op (lokale) samenwerkingen en partnerships en creëren lokale, sociale tewerkstelling voor kansengroepen.

Naast de traditionele kringloopwerking (8 winkels, 3 centrale magazijnen voor sortering en verwerking) zamelen we potentieel herbruikbare elektro goederen in bij Limburgse bedrijven en op alle Limburgse recyclageparken. We hebben tewerkstellingslocaties in Beringen, Bilzen, Genk, Heusden-Zolder (2), Houthalen-Helchteren (2) , Riemst, Tessenderlo en Tongeren (2). Reset is verantwoordelijk voor de ophaling van herbruikbare goederen in 18 Limburgse gemeenten. 

Reset staat open voor bedrijfsbezoeken of rondleidingen op alle locaties. Kom een kijkje nemen achter de schermen met jouw organisatie, school of vereniging, meer info via www.vzwreset.be . 

Onze hoofdzetel

logo
Reset
Bosdel 36, 3600 Genk
Kringloopwinkel, Alles wat je nodig hebt
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen