People Made

Unieke op maat gemaakte relatie- en personeelgeschenken en -pakketten
Terug naar het aanbod

Wij zijn een warme coöperatie van sociale economie en arbeidszorgorganisaties in Vlaams-Brabant. Hier zit heel wat creatief talent dat allerlei moois en lekkers maakt van textiel, hout, papier, fietsonderdelen, keramiek en zoveel meer.... Onze sterkte ligt in het ontwikkelen en maken van unieke producten en geschenkpakketten op maat, vaak met restmaterialen van de klant (zoals oude banners of restleer en -textiel), en steeds met een verbindende boodschap.

We hebben al heel wat projecten en opdrachten voor overheden (zoals de provincie Vlaams-Brabant en stad Leuven, Vlaamse overheid) en bedrijven (zoals BNP Paribas, Nationale Loterij, en ook KMO's) tot een goed einde gebracht en kijken graag samen met jou en je bedrijf of we iets voor jullie kunnen betekenen. We denken heel graag mee.

Ook voor events, zoals conferenties en feesten, kunnen we een meerwaarde betekenen door bijvoorbeeld originele gadgets of kleine attenties te maken (en ook te verpakken).

En extra leuk is dat je zo meewerkt aan een inclusieve samenleving waar iedereen een plaatsje heeft en zinvol werk kan verrichten, ondanks een fysieke, mentale beperking, sociale en/of psychische kwetsbaarheid.

We kijken ernaar uit van je te horen. Dat kan via email naar peoplemade@vlaamsbrabant.be of telefonisch op het nummer 0471402014.

 

Interesse voor overheidsopdrachten
Contactinfo

Spaarstraat 89, 3010 Kessel-Lo

Getuigenissen

Jan 22, 2024
Win for life met de sociale economie
Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen