Mariasteen - Gits

Metaal & Montage
Terug naar het aanbod

Mariasteen jouw totaaloplossing voor maat- en seriewerk in aluminium, staal en inox. Van co-engineering tot afgewerkt product. Samenwerken met ons, dat betekent het beste uit je product halen en een sociaal toegevoegde waarde creëren.

Mariasteen heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het verspanen en bewerken van metalen zoals aluminium, staal en Roestvaststaal. Onze activiteiten binnen de vestiging Metaal en Montage (M&M) te Gits bestaan uit verzagen, CNC verspaning tot 7 meter lengte, plastisch vervormen van buizen en profielen, ponsen van profielen, lassen, monteren en veel meer. 

Mariasteen is door zijn jaren ervaring in alle markten thuis!

Onze metaalafdeling heeft een productie vloer die bomvol staat met hoogtechnologische machines om onze klanten een uitmuntende dienstverlening, uitstekende kwaliteit én een snelle productietijd te garanderen. Zo ontzorgen wij onze klanten en kunnen zij hun rendement optimaliseren. 

Mensen zijn bij de meeste assemblagelijnen echt onmisbaar, aan automatisering is immers een grens. Wij zoeken altijd naar de best mogelijke assemblage-opties voor uw product. Een vlotte afwerking met een hoge kwaliteitsstandaard vertaalt zich naar het beste rendement. Verpakken, assembleren, van reveteren tot solderen ontdek alles wat we kunnen en meer op onze website. Heb je nog vragen? Contacteer ons!

E-mail: Info@Mariasteen.be

Tel: +32(0)51/23.08.11

Interesse voor overheidsopdrachten

Onze hoofdzetel

logo
Mariasteen
Koolskampstraat 39B, 8830 Gits
Administratie
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen