IN-Z Ondernemen

Terug naar het aanbod

IN-Z Ondernemen is een team van meer dan 25 trainers, coaches en (proces)begeleiders gespecialiseerd in groei van medewerkers en ondersteuning van werkgevers. Dat doen we intussen meer dan 60 jaar.

We zijn zowel werkgever, adviesbureau en opleidings- en loopbaancentrum. We werken ervaringsgericht, noodzakelijk voor het vinden, tewerkstellen en opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Die stijl trekken we door naar opleiding en coaching van professionals en leidinggevenden, want ook voor hen is dat een fijne en effectieve aanpak.

Expertise vanuit IN-Z en LIV

IN-Z is zelf al meer dan 25 jaar werkgever. Een groot aantal van onze 1300 medewerkers ervaart een afstand tot de arbeidsmarkt. Doorheen de jaren, gingen we onze mensen steeds vaker inzetten op externe werkvloeren. Daar werd duidelijk dat ons inclusief werkgeverschap een aantal troeven heeft die we graag uitdragen.

Via Outreach bereiken we nieuwe doelgroepen en vullen we knelpunt-vacatures in. Via begeleiding op de werkvloer werken we aan retentie en groei en via opleiding en training maken we mensen klaar voor nieuwe rollen bij ons, of op andere werkvloeren. IN-Z Ondernemen biedt deze expertise aan andere werkgevers, zowel lokale besturen, social-profit organisaties als bedrijven.

Meer weten? Neem een kijkje op onze website www.ondernemen.in-z.be  

 

Interesse voor overheidsopdrachten

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen