Groep Weerwerk - Gent

Beter Werk, Betere Wereld.
Terug naar het aanbod

Als maatwerkbedrijf leveren we diensten op vlak van groenonderhoud, renovatie (afbraak, schilderen, klussen, ...), uitzendploegen in bedrijven, assemblage, verpakking, industrieel poetsen, stikken, ... We ondersteunen gemeenten met buurtdiensten en buurtsport. We scannen privéwoningen op energieverbruik en bieden isolatiewerken aan.

Groep Weerwerk gaat voluit om samen mensen te laten groeien, zodat ze hun werk en leven terug stevig in handen hebben. We werken met wie op zoek is naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt, bereid is om ook te werken aan andere uitdagingen in het leven die impact hebben op het werk, en bereid is om door te groeien. We werken met een verscheidenheid van mensen met uiteenlopende uitdagingen. Voor mensen met een verslavingsgeschiedenis hebben we een unieke expertise. Evengoed zijn we deskundig in het werken met mensen met psychische uitdagingen en met (ex-)gevangenen. We leveren begeleiding aan mensen die tegen veel obstakels aan kijken op de weg naar een ‘gewone’ job, aan langdurig werklozen en langdurig zieken en aan mensen bij wie kennis van het Nederlands onvoldoende is. 

We coachen en begeleiden werkzoekenden en werkenden naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Onze diensten omvatten jobcoaching, attitudetrainingen, een activerende werkvloer, loopbaanbegeleiding, taalcoaching en herintegratiebegeleiding van langdurig zieken. 

Groep Weerwerk omvat de vzw's Weerwerk en Weerkracht

Groep Weerwerk heeft De Sleutel als bevoorrechte partner. 

Interesse voor overheidsopdrachten
Confectie Naaien Advies en begeleiding voor werkgevers, leidinggevenden mbt werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt Begeleiding bij werkervaring, stages, arbeidszorg, tewerkstelling Begeleiding en tewerkstelling artikel 60, artikel 61 Enclavewerk of inhouse werken: werken op verplaatsing onder leiding van een begeleider Gespecialiseerde loopbaanbegeleiding Instroom/doorstroom medewerkers Jobcoaching voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor personen met een arbeidshandicap Occasioneel werk Ondersteuning of begeleiding bij re-integratie na ziekte Toeleiding werknemers Trajectbegeleiding Vorming over en begeleiding van POP’s en coachings Beplanting en gazonaanleg Bewegwijzeren van routes Ecologische onkruidbestrijding (zonder sproeistoffen) Groenonderhoud Onderhoud bedrijventerreinen Onderhoud openbare ruimtes Ontwerp en aanleg van tuinen Opruimen van zwerfvuil Sneeuwruimen Tuinaanleg Controleren van bandenspanning Energiescans Energiesnoeiers Inboedelservice: leegmaken panden en personeelsverkoop Leeghalen panden Vervaardigen van producten uit gerecycleerde pvc, vinyl, banners Drukwerkverspreiding Etiketten en barcodes aanbrengen Etiketteren Samenstellen displays Samenstellen mappen Afbraakwerken Behangen Bepleisteren Bouw/renovatie van gebouwen, monumenten, erfgoed, standbeelden Bouwpakketten Energiescans Gyprocwerken Industriële reiniging Isoleren van daken en zolders (ook sociaal dakisolatieproject) Klussen Leeghalen panden Onderhoud tuinen Poetsdienst Verhuiswerken Afvullen, afwegen, tellen en etiketteren van goederen Allerhande montagewerken Bouw, vullen en samenstelling van displays Confectie Manuele verpakking en krimpverpakking Samenstellen en labelen van (promo)pakketten en displays
Contactinformatie

Gaardeniersweg 80, 9000 Gent

Onze vestigingen

logo
Groep Weerwerk - Roeselare
Nelekouter 121, 8800 Roeselare
Beter Werk, Betere Wereld.
Bekijk deze vestiging
logo
Groep Weerwerk - Antwerpen
Deurnestraat 208, 2640 Mortsel
Beter Werk, Betere Wereld.
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen