Demival

Modern maatwerkbedrijf met meer dan 600 medewerkers te Deinze
Terug naar het aanbod

Onze missie

Demival biedt als maatwerkbedrijf zinvol en duurzaam werk in een veilige, warme en ondersteunende omgeving, aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Demival voorziet in een doelmatige begeleiding en opleiding, die streeft naar groei en ontplooiing van personen die tijdelijk of definitief niet in het reguliere circuit terecht kunnen. Met de mogelijkheid tot doorstroom te helpen realiseren.

Onze visie

Demival streeft er naar om de balans in evenwicht te houden tussen het economische (rendabel werken door middel van een goed economisch beleid ondersteund door subsidiëring) en het sociale (aandacht voor de totale persoon van de gebruiker), en doet dit met een aangepaste infrastructuur en een professionele omkadering.

Demival biedt een veilige, ergonomische en duurzame werkomgeving aan, waarin de maximale begeleiding, opleiding en ondersteuning voor onze medewerkers gerealiseerd wordt.

Demival is een dynamische en toonaangevende duurzame handelspartner en streeft naar een 100 % klantentevredenheid. Daarom stelt ze zich flexibel op en speelt ze dynamisch in op de behoeften van de markt.

Contactinfo

Machelenstraat 169, 9800 Deinze

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen