Arbeidszorgcentrum De Oogst

Terug naar het aanbod

Personen die owv één of andere beperking (mentaal, medisch, psychisch, psychiatrisch of sociaal) niet, niet meer of nog niet terecht kunnen op de betaalde arbeidsmarkt kunnen beroep doen op De Oogst. Je kan bij ons terecht via doorverwijzing van bv. VDAB (GTB), mutualiteit, OCMW, VAPH voorziening of op eigen initiatief.  Wij bieden voornamelijk arbeidsmatige activiteiten aan in het groenonderhoud, plantjes kweken en wat dierenverzorging (kippen, konijnen, schildpadden, varken, vogeltjes kweken).  Wij hebben een sociaal restaurant (3 dagen/week), bakken brood, koekjes, cake, taart, ... We verwerken groenten, maken confituur en hoestsiroop.

Wij werken samen met 2 maatwerkbedrijven ( De Winning en De Biehal), de gemeente en het OCMW, het leger, de  plaatselijke school, het plaatselijk dienstencentrum, sociale kruidenier 't Kruideniertje en 't Procentje.

Ben je op zoek naar een lekker en leuk cadeau dan maken wij een pakket van allerhande koekjes, confituur, een ontbijtpakket of afhaalmaaltijd? Ook voor een mooie sleutelhanger, een origineel label of een nestkastje kan je bij ons terecht. We werken voornamelijk op bestelling en staan open voor suggesties en specifieke vragen.

Contactinfo

Fernand van Baelstraat 8, 3970 Leopoldsburg

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen