AKSI

Arbeidskansen voor sociale integratie.
Terug naar het aanbod

AKSI vzw, wat staat voor ‘arbeidskansen voor sociale integratie’, is een sociaal economieproject waar eetcafé de Bottelarij deel van uitmaakt. Hier vinden mensen werk, die elders om uiteenlopende redenen uit de boot vallen. Elke dag opnieuw wordt er bij AKSI vzw gestreden tegen kansarmoede.

AKSI bestaat uit AKSI vzw en AKSI THUIS - een poetsbedrijf voor particulieren onder het dienstenchequesysteem - die samen een uitgebreid gamma aan diensten leveren.

Ook de Bottelarij is een onderdeel van AKSI vzw.
De Bottelarij is een hartelijk Haspengouws huis waar architectuur, kunst en cultuur een bijzondere plaats hebben. Er wordt geleefd met respect voor wat er ooit was, met liefde voor wat er nu is en met zorg voor wat er later kan komen. Bezoekers kunnen er zich laten onderdompelen in de wereld van kunst terwijl ze genieten van de heerlijke ambachtelijke streekgerechten of zich wagen aan één van de multiculturele specialiteiten.

In ons Koekjesatelier zijn jongeren met bijzondere talenten aan de slag. Ze bakker er met heel veel passie koekjes voor elke gelegenheid. Ook voor bedrijven bakken ze bvb. logokoekjes of themakoekjes.

Dit alles in een zeer inspirerende en historische authentieke omgeving in een voormalige brouwerij in Ulbeek, een deelgemeente van het Haspengouwse Wellen (Limburg).

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor teambuildings, vergaderruimten en geschenkpakketten op maat van hun bedrijf.

Contacteer ons voor een offerte op maat van jouw wensen: info@debottelarij.be

Interesse voor overheidsopdrachten

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen