ABOUT QUEENS and their dresses

Uniek tweedehands voor stijlkoninginnen! (damesboetiek De Kringwinkel Hageland)
Terug naar het aanbod

De Kringwinkel Hageland is een erkend maatwerkbedrijf en al 25 jaar goed voor mens, milieu en portemonnee. Meer dan 250 medewerkers geven iedere (werk)dag het beste van henzelf om onze Kringwinkel (inzameling, verwerking, verkoop van herbruikbare goederen), energiesnoeiers (scans) en benovatie activiteiten (i.s.m. Energiehuis IGO) telkens tot een goed einde te brengen. De Kringwinkel Hageland bestaat uit een hoofdzetel in Tienen, 3 prachtige Kringwinkels in Aarschot, Diest en Tienen, vanaf september 2021 een POP-UP Kringwinkel in Landen, De Kilomeet Diest, ABOUT QUEENS and their dresses (damesboetiek in Tienen) en de 2 online winkels www.kringshop.be en www.uwkringding.be.

De Kringwinkel Hageland is een leerbedrijf

De Kringwinkel Hageland is een leerbedrijf. We bieden aan elk van onze medewerkers i.s.m. verschillende sociale partners tewerkstelling en leertrajecten op maat aan zodat iedereen de kans krijgt om zijn/haar competenties telkens te versterken en zijn/haar kansen op de arbeidsmarkt zo te versterken. Daar waar mogelijk realiseren we doorstroomtrajecten richting reguliere arbeidsmarkt.

De Kringwinkel Hageland is een klimaatbedrijf

De Kringwinkel Hageland is een klimaatbedrijf. Door onze bedrijfsactiviteiten (Kringwinkel, benovatie, scans...) verlagen we de CO2 uitstoot van de Hagelander en reduceren we de eigen CO2 uitstoot om tegen 2030 klimaatneutraal te zijn. 

Heb je vragen over of interesse in onze organisatie? Wil je een mogelijke samenwerking verkennen? Of ben je op zoek naar opgeleide technische, magazijn, verkoop, transportmedewerkers? Contacteer ons vandaag nog.

Onze hoofdzetel

logo
De Kringwinkel Hageland
Walstraat 2, 3300 Tienen
Wie Kringt, die Wint!
Bekijk deze vestiging

Getuigenissen

Heb je een mooi verhaal te vertellen over deze organisatie? Laat het ons weten via onderstaande knop.
Getuigenis toevoegen